SelfServices

SelfServices biedt een webportal en mobiele APP’s waarmee eenvoudig nieuwe cliënten en aansluiting kunnen worden aangemaakt en bestaande instellingen kunnen worden bekeken en aangepast. Voor speciale wensen biedt de SelfSercvice x-Admin web portaal een mogelijkheid om verzoeken in te dienen of vragen te stellen.

Wilt U het niet zelf doen dan kan uw installateur of onze klanten service u hierbij helpen.

WEBPORTAAL

De x-Admin Web portaal biedt mogelijkheid om op een laagdrempelige manier zelf de dienstverlening in te richten. Als het aanmaakproces verloopt via een diensten-/ menukaart. Op basis van de gemaakte keuzes binnen dit proces kan de volgende informatie worden ingevoerd zoals bijvoorbeeld: toegepast product, wie wanneer te bellen, NAW gegevens, gebruikte alarm overdrager etc. Aan de hand hiervan wordt de dienstverlening bepaald met als uiteindelijk resultaat een contract met daarin de overeengekomen en zelfstandig ingegeven gewenste dienstverlening

GEBRUIKERS APP

De ‘Mijn Trigion’ APP beschikbaar voor IOS en Android is speciaal ontwikkeld voor de eindgebruiker deze kan bijvoorbeeld onterechte alarmen annuleren, vakantie periodes aan contact personen koppelen of overwerk muteren.

INSTALLATEURS APP

Voor de monteur is de ‘Trigion Pro’ APP beschikbaar voor IOS en Android. Deze APP helpt de monteur bij zijn werkzaamheden. Zo kunnen delen of de hele installatie in test worden geplaatst. Met de ‘Looptest’ heeft de monteur inzicht in welke detectors nog moeten worden gecontroleerd.